Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

10. ROČNÍK PROJEKTU KOPEME ZA FOTBAL ODSTARTOVÁN!

Již podesáté se mohou všichni aktivní fotbalisté, fanoušci i příznivci amatérského fotbalu v České republice těšit na nový ročník unikátního fotbalového projektu Gambrinus Kopeme za fotbal! Ten byl spuštěn roku 2010 a od té doby materiálně a finančně podporuje kluby z krajských a okresních soutěží. K letošnímu létu se v projektu vyskytuje více než 800 týmů!

Letošní ročník je, doufáme, ještě atraktivnější a zajímavější než ten předcházející. Vylepšili jsme systém bodování, díky kterému mají všechny aktivní zapojené týmy šanci vyhrát zajímavé odměny.

V pivní části, ve které týmy získávají body za nakoupené a vyčepované pivo Gambrinus 10, 11 a 12 ve fotbalových hospodách. Doklady se nahrávají po přihlášení administrátora týmu na týmový profil na webu www.kopemezafotbal.cz.

Ve sportovní části je zohledněn a obodován výkon mužstev v jejich fotbalových zápasech v krajích a okresech.

Kromě toho jsme zavedli i důležitou třetí část, která týmy odměňuje za aktivitu v tematicky laděným měsíčních soutěžích! Zapojení se do měsíčních soutěží je k umístění ve špičce bodování všech týmů prakticky nutností, i v nich navíc zapojeným týmům, i těch z nejmenších vesnic, aby dosáhly na hodnotné odměny!

Mezi největší lákadla patří výlet pro celý tým na zápas Bundesligy, exhibiční zápas proti výběru osobností na hřišti výherce, tréninková jednotka s profesionálním trenérem a další hodnotné ceny! K tomu jsme navíc týmům soupeřících v rámci ročníkové soutěže nachystali množství fotbalových, pivních a technických produktů, které mohou obdržet v Katalogu odměn.

Sledujte web www.kopemezafotbal.cz, profil projektu Kopeme za fotbal na facebooku a instagramu, abyste nezmeškali žádnou akci nebo novinku!