Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Ideální dovolenková destinace? Jedině Kopakabrána!

Nač složitě hledat drahou destinaci s dlouhým cestováním, když tu ideální můžete objevit ve svém městě či vesnici. Nejlepší dovolená je přece zajít na fotbal! Kopakabrána totiž skýtá vše, co si od dovolené slibujete: odpočinek, poctivou místní kuchyni, skvělé pivo, super zábavu, a přitom je hned za rohem!

Vytvořili jsme pro vás velmi jednoduchý věrnostní program, kterým můžete na hřiště přilákat fanoušky!

Každému klubu, který je zapojený v projektu Kopeme za fotbal a bude se chtít zapojit i do Kopakabrány, zašleme exkluzivní věrnostní kartičky - PRŮKAZY VĚRNÉHO DOVOLENKÁŘE. Ten si v hospodě na hřišti budou moci vyzvednout všichni fanoušci, kteří se chtějí zapojit a podpořit tak svůj klub. Vyplnění průkazu je pak velmi jednoduché, postačí název klubu, jméno a příjmení fanouška a jeho telefonní kontakt. Na tento průkaz si pak bude schraňovat razítka za zakoupená piva. Za každé čtvrté pivo dostane od hospodského jedno zdarma! Není to paráda?

Týmy, které se zapojí do této akce, dostanou za 3 zakoupené sudy ihned 1 sud zdarma + balíček průkazů a poutací plakát! Pokud tedy tým nahraje doklady za 3 sudy, jeden má od nás zdarma. Tuto akci můžete využít během celé sezony, nanejvýše však 3x během celého ročníku 2022/2023. Důležité info pro vás je ještě to, že sudy musí být nahrány všechny 3 najednou (nelze například 2 v jednom dokladu a 1 v druhém dokladu). Budeme rádi, pokud nám vždy po nahrání sudů dáte vědět také na e-mail, kde si vše budeme evidovat.

Průkazy následně rozdáte svým fanouškům, fanoušci mají výhodu piva zdarma a zároveň mohou soutěžit o ceny. Výhodu tím samozřejmě získávají i týmy, které mají výhodnější podmínky při nákupu piva a do slosování o ceny připadají také!

Po nasbírání všech osmi razítek pak soutěžící zašle průkaz do slosování dle instrukcí na jeho zadní straně.

Losování proběhne na konci sezony, takže s vyplněním průkazu věrného dovolenkáře určitě není kam spěchat, nicméně máme tušení, že se zde určitě najdou i tací, kteří osmičku zvládnou o trochu dříve!

Věříme, že vše výše popsané je srozumitelné, pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz nebo na telefonní číslo 606 757 616.

A teď už jen nezbývá než se zapojit! Pokud máte zájem být součásti Kopakabrány, tak napište na náš e-mail, kde se k účasti přihlásíte, poté vám zašleme průkazy, razítka a hurá do toho!