Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Grantový program 2020 je za dveřmi, buďte ve střehu!

Grantový program vyhlášený v projektu Kopeme za fotbal v průběhu sezóny 2018/2019 se těšil velké oblibě a byl o něj zájem napříč všemi kluby po celé České republice. Rozhodli jsme se, že se pokusíme Vám aktuální složitou dobu pomoci překlenout vyhlášeném nového grantového programu!

Již brzy budou zveřejněny jeho podmínky, sledujte proto své e-mailové účty a profil projektu na sociálních sítích Facebook a Instagram!

Co zatím můžeme prozradit?

Největší šanci na dosažení finančního příspěvku na zkvalitnění zázemí budou mít ty z registrovaných klubů, které se v loňské a letošní sezóně pravidelně zapojovaly do měsíčních soutěží a poctivě sbíraly body za měsíční aktivitu. Pokud se tedy Váš tým mohl zapojit do zářijové měsíční soutěže a doposud jste za něj nezaslal fotodokumentaci své Výkopné, rozhodně máte o důvod navíc tak učinit!

Zůstaňte ve střehu!