Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Fotbalové jaro se rozjelo!

Po dlouhé zimní pauze opět dodávají krajské a okresní fotbalové soutěže víkendům po celé zemi nový rozměr a atraktivní náplň: slunce, fotbalový míč, vůně čerstvě posekané trávy, naplno zapnutého grilu a pivo k tomu. A díky projektu Kopeme za fotbal může být sezona ve vašem městě či vesnici ještě příjemnější. Kluby zapojené do projektu opět můžou hrát o velmi zajímavé ceny. Stačí se jen zaregistrovat, vyhrávat na hřišti a následně to řádně oslavit.

Po dvou letech, kdy dohrání soutěží znemožnila pandemie covid-19, by nemělo nic bránit tomu, aby kluboví kronikáři zapsali další kompletní sezonu. A jelikož k amatérskému fotbalu už roky neodmyslitelně patří i projekt Kopeme za fotbal, je dobré si na počátku jara zrekapitulovat, co je vlastně ve hře.

Primárně se rozjíždí Jarní soutěž, která startuje 28. března a končí 19. června. Zúčastnit se může každý registrovaný klub, a to za těchto podmínek:

  1. Účast aspoň v jedné měsíční soutěži během konání soutěže
  2. Nahrání dokladů o koupi minimálně pěti sudů piva v období po celou dobu jarní soutěže

Pokud váš klub splní oba body, bude zařazen do slosování o ceny, které bude probíhat od 20. do 30. června. Oceněno bude celkem 30 týmů.

Vítěz se může těšit na Vesnické derby, vybraný zápas s profesionálním servisem okolo, aby utkání co nejvíce připomínalo aranžmá v ligových soutěžích, a to i včetně malých detailů. Soutěžit se bude i o lajnovačky, sudy piva a sportovní vybavení PUMA.

„Zapojit se může každý klub, bez ohledu na to, jak si vede v tabulce. Ceny se losují, takže na výhru může dosáhnout opravdu kdokoliv,“ říká Tomáš Jakl, projektový manažer Kopeme za fotbal. „Zároveň je také důležité, aby do systému nahrávaly doklady za zakoupené sudy, což je může posunout výš v celkovém umístění.“

To je případ celosezónní soutěže, kde se kromě sudů započítávají i body ze hřiště a měsíčních soutěží. Absolutní vítěz se podívá do Londýna na domácí utkání Chelsea a jako bonus se celá výprava setká s bývalým brankářem Petrem Čechem. Od dubna se také rozbíhají jednotlivé měsíční soutěže, ve kterých mohou týmy získat extra bonusové body, které pomohou v celkovém umístění. Měsíční soutěže se vyhlašují vždy na začátku daného měsíce, sledujte pozorně komunikační kanály Kopeme za fotbal.

Tak ať se daří!