Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Exkluzivní sleva na sportovní vybavení NIKE a novinky v katalogu odměn

Jarní část sezony graduje a na hřištích po celé České republice probíhají bitvy o důležité body do tabulky. A to nejen do tabulky vašich soutěží, ale i do tabulky ročníkové soutěže Kopeme za fotbal! Právě tyto body vám mohou pomoci k získání skvělých odměn z našeho katalogu!

Jednou takovou je speciální nabídka pro členy projektu Gambrinus Kopeme za fotbal. Pokud máte na svém kontě minimálně 15 bodů z pivní části, tak máte nyní možnost pořídit si sportovní vybavení NIKE (produkty z týmového katalogu - např.: dresy, tréninkové a vycházkové soupravy, tašky, batohy, míče) se slevou 45 %. Dále můžete využít slevu 10 % na celý sortiment 11teamsports.cz (vyjma elektroniky a výživy).

Mezi další novinky v katalogu odměn pak je 30% sleva na prohlídku pivovaru Gambrinus společně se školou čepování piva pro celý tým. Čeká vás jedinečný program během kterého vás mimo prohlídky a školy čepování čeká také neomezené konzumace piva Gambrinus nebo porce poctivého guláše!

A nyní zbývá představit ještě dalších pět novinek, které vás jistě také zaujmou! V katalogu nyní najdete skvělé odměny jako jsou: Klubový merchandising, týmový kalendář pro rok 2023, vytvoření nové klubové identity, profesionální rozbor vybraného utkání a podpis profesionální smlouvy s agenturou SPORT INVEST! Všechny podrobnosti o výše zmíněných cenách najdete zde: Katalog odměn: https://www.kopemezafotbal.cz/katalog-odmen/vse.