Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

15 bodů za měsíční soutěž čeká na vás!

Podzim je v plném proudu, většina týmů už má za sebou více jak polovinu utkání, takže doufáme, že i u vás vše běží, jak má!

Máme pro vás tedy další měsíční soutěž - přichází čas na to, ukázat, jak dřete na tréninku! Pošlete nám fotografie z tréninku, kde se nachází celý tým a ukažte nám jak se pilně připravujete! Budeme rádi i za fotografie, kde budou například rozlišovací dresy KzF nebo jakékoliv další odměny, které jste během vaši účasti v našem projektu vyhráli!

Tyto fotografie nám poté pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a říjen 2022 (příklad: FC Gambrinus, říjen 2022).

Spolu s fotkami pak během období soutěže nahraje doklady za dva zakoupené sudy piva Gambrinus (10, 11 nebo 12).

Odměnou vám pak budou body za měsíční aktivitu pro váš tým v ročníkové soutěži.

Jaká jsou podrobná pravidla soutěže?

Fotograficky zdokumentujte trénink vašeho týmu, fotografie pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a říjen 2022 (příklad: FC Gambrinus, říjen 2022) a zároveň během období soutěže nahrajte doklady za dva zakoupené sudy piva Gambrinus (10, 11 nebo 12)

E-mail je třeba poslat nejpozději do 4. listopadu 2022.

Pokud splníte výše uvedená pravidla, přičteme vašemu týmu do 6. listopadu 2022 celkem 15 bodů za měsíční aktivitu.

K čemu tyto body můžete využít? Kromě toho, že díky nim zvýšíte své šance na dobré umístění v ročníkové soutěži, můžete si díky nim odemknout Katalog odměn. V něm naleznete plno zajímavých produktů. Přesvědčte se sami na https://www.kopemezafotbal.cz/katalog-odmen/vse!

Ostatní Aktuální soutěže