Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Další měsíc = květnová měsíční soutěž!

Po dubnové soutěži, kdy jste nám zasílali fotografie z kabin připravených k utkání, pro vás máme další měsíční výzvu. Tentokrát bychom rádi viděli fotku celého týmu s bannerem (plachtou) Kopeme za fotbal.

Princip soutěže je opět zcela jednoduchý. Po zápase nebo tréninku dejte dohromady celý tým a vyfoťte se před nebo u pověšeného banneru ve vašem areálu. Tuto fotografii nám poté pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a duben 2022 (příklad: FC Gambrinus, květen 2022). Spolu se zaslanou fotografií je pak nutností nahrát v měsíci květnu (1. – 31- 5. 2022) doklad za minimálně 2 zakoupené sudy piva Gambrinmus.

Po splnění těchto dvou podmínek vám poté 3. června 2022 přičteme celých 20 bodů!

Jistě se také mnozí budou ptát na to, co dělat, když banner Kopeme za fotbal nemáte. V takovém případě nám napište na e-mail kopemezafotbal@gambirnus.cz nebo zavolejte na telefonní číslo +420 606 757 616 a my vám banner zdarma zašleme.

Nezapomeňte také na to, že účast v této soutěži vás může nominovat také do velké jarní soutěže, ve které soutěžíme o skvělé ceny: https://www.kopemezafotbal.cz/clanek/exkluzivni-jarni-soutez-je-tady-vyhrat-muze-opravdu-kazdy

Těšíme se na vaše fotografie!

Kopeme za fotbal

Ostatní Aktuální soutěže