Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Říjnová měsíční soutěž je tady. Doporuč nový tým a získej sud zdarma!

Řídíme se slovy jednoho z účastníků projektu Gambrinus Kopeme za fotbal – PIVA ZDARMA NENÍ NIKDY DOST! A tak pro tebe máme skvělou příležitost, jak jej získat zcela zdarma!

Víš o týmu, který není v projektu a hodily by se mu nové míče nebo pořádná dávka piva? Doporuč nám jej a získej voucher na 50l sud Gambrinus Nepasterizovaná 10 zdarma!

Abychom Ti odměnu mohli zaslat, je pro nás důležitá kompletní registrace nového týmu včetně jím dodaných dokladů za koupi 4 velkých sudů piva Gambrinus.

Jak se můžeš zúčastnit:

Napiš nám na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz název týmu, který se na Tvé doporučení registruje do projektu. V momentě, kdy nový tým kompletně dokončí registraci a nahraje nám doklady za 4 velké sudy Gambrinus Nepasterizovaná 10, 11 nebo 12, obdržíš voucher na 50l desítku zdarma a k tomu 10 bodů do měsíčního hodnocení ročníkové soutěže.

Poslední možný den pro dokončení celého procesu je úterý 8. listopadu 2023 Je to jednoduché, tak rozhoď sítě, shrábni odměnu a vychutnej si pivo zdarma!

Tým Kopeme za fotbal

Ostatní Aktuální soutěže