Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Měsíční akce - Ukliďme Česko (19/20)

Vzhledem k aktuální situace v České republice mohou budou naplánované úklidy Vámi přihlášených týmů realizovány v termínu stanoveném spolkem Ukliďme Česko. V současné chvíli čekáme na informace, které nám k akci poskytnou. Díky za pochopení.


Možná jste postřehli, že Gambrinus přestal plnit pivo do PET lahví a stal se pro letošek váženým partnerem akce Ukliďme svět, ukliďme Česko. Proto se na Vás jako účastníky projektu Kopeme za fotbal obracíme s nabídkou zapojení do akce, jejímž cílem je uklidit černé skládky a nepořádek nejen z naší přírody, ale nyní i z okolí fotbalových hřišť.

Zapojte se se svým klubem i vy a získejte jak body do ročníkové soutěže projektu Kopeme za fotbal, tak i pivní odměnu!

Jak na to?

Prvním krokem k zapojení do akce je registrace Vašeho klubu pod e-mailem administrátora nahlášeného u Organizátora projektu Kopeme za fotbal na webu https://www.uklidmecesko.cz/zapojitse/organizator/, na jejímž základě Vám přijdou stručné další informace o úklidu. Zároveň si je můžete přečíst na https://www.uklidmecesko.cz/about/organizatorUklidu/, ať víte, do čeho jdete…

Po registraci klubu skrze e-mail jeho administrátora doplňte detailní informace o úklidové akci, tzn. času, místo srazu a název Vaší akce.

Pozor!

Abychom Vám mohli přidělit body do soutěže, je třeba akci vždy pojmenovat dle vzoru KOPEME ZA FOTBAL – KLUB, tj. například KOPEME ZA FOTBAL – SK SMÍCHOV PLZEŇ. Pokud má klub více týmů, do názvu akce napíše ten, za který v rámci akce Ukliďme Česko vystupuje, tj. například KOPEME ZA FOTBAL – SOKOL KOZOLUPY A. Body může vždy získat pouze 1 klub/tým, nelze přidělit jak A, B, tak C týmu. Rozmyslete si tedy, s jakým týmem chcete případě o body do celkového bodování bojovat.

Do kdy musím mít úklid přihlášený dle výše uvedeného vzoru? Do pátku 20. března 2020. V týdnu po tomto termínu Vám organizátoři spolku Ukliďme Česko zašlou potřebné pracovní rukavice, pevné pytle na sesbíraný odpad a jdeme společně na to.

Samotný úklid proběhne v jednom ze tří termínů (pátek 3.4., sobota 4.4. či neděle 5.4.) spolu s tisíci dalších akcí po celé naší republice. V den akce vyfoťte prostor, kde se nepořádek nacházel, před akcí a po ní. Zároveň vyfoťte hromadnou fotku všech dobrovolníků, kteří pomáhali prostor ve Vaší vesnici či městské části uklízet, s naplněnými pytli či nádobami. Uvedené fotky zašlete do 17. dubna na adresu kopemezafotbal@gambrinus.cz a do předmětu uveďte, o jaký klub se jedná.

Přidejte se k více než 150 000 dobrovolníků, kteří se zapojili do úklidu Česka v loňském roce!

Co za to?

Odměnou Vám bude nejen uklizené okolí Vašeho sportovního areálu před jarní sezónou, ale i 10 bodů do ročníkové soutěže Kopeme za fotbal za dubnovou měsíční aktivitu a 50l sud piva Gambrinus Nepasterizovaná 10.

Ostatní Aktuální soutěže