Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

ZAPOJ SVŮJ KLUB DO GRANTOVÉHO PROGRAMU 2020!

Zapoj svůj klub do grantového programu 2020!

  <p style="text-align:justify;">Dlouho jsme na dané téma dostávali od Vás, administrátorů zapojených klubů, nedočkavé dotazy. Nyní můžeme ohlásit, že grantový program 2020 je tu! Jaké jsou ve stručnosti jeho pravidlové "kulisy"?</p>

Kluby se mohou ucházet o grantový příspěvek na zkvalitnění fotbalového zázemí klubu v maximální výši 40 000 Kč; klub se zároveň může ucházet i o částku nižší. V grantovém programu se rozdělí celkem 1,6 milionu Kč, příspěvek tedy může získat 40 klubů.

Kluby, které čerpaly grantovou podporu v ročníku 2018/2019 a realizovaly grantový projekt v roce 2019, se do letošního grantového programu přihlásit nemohou. Zároveň se do grantového programu může každý klub přihlásit pouze jedenkrát – nelze podat 1 žádost za A-tým, 1 žádost za B-tým a 1 žádost za C-tým.

satna-tj-banik-zbuch-po-original stridacky-tj-sokol-petruvka-po-original

Na vyplnění a odeslání přihlášky je dostatek času, administrátoři mají na přípravu časové okno trvající téměř celý měsíc. Otevření výzvy je datováno na 30. říjen 2020 ve 12:00, její ukončení pak na 30. listopad 2020 ve 12:00.

Upozorňujeme, že o udělení či neudělení příspěvku z grantového programu nerozhoduje čas odeslání přihlášky. Pro letošní grantový program byly stanoveny jiné hodnotící parametry. Kluby ucházející se o grantový příspěvek budou řazeny do tabulky s ohledem na součet bodů získaných jejich týmem v pivní části soutěže a za měsíční aktivitu v sezóně 2019/2020 a 2020/2021.

Kompletní pravidla grantového programu 2020 jsou ke shlédnutí zde: https://www.kopemezafotbal.cz/kopemezafotbal/grantovy-program#pravidla

Držíme Vám palce!

Ostatní Aktuální soutěže