Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Květnová měsíční soutěž (20/21)

Je to už nějakou dobu, co jsme naposledy mohli vyhlásit měsíční soutěž. Nyní však již nastala ta správná doba, abychom k tomuto kroku přistoupili. Přinášíme Vám tedy první příležitost kalendářního roku 2021 k zisku bodů za měsíční aktivitu!

Pěkné jarní počasí a přirozená chuť hráčů po fotbalu přímo vybízí k tomu, aby byl na hřišti uspořádán trénink celého mančaftu. A právě na něj je navázán bodový zisk pro zapojené týmy.

Jaká jsou podrobná pravidla soutěže?

uspořádejte ve vašem areálu fotbalový trénink pokud má mužstvo od nás nafasovanou sadu dresů, vytáhněte ji po zimě poprvé na vzduch a nechte v ní hráče absolvovat tréninkovou jednotku pořiďte hromadnou fotku všech hráčů při respektování aktuálních vládních hygienických nařízení pokud jste v minulosti obdrželi banner Kopeme za fotbal, měl by se ideálně vyskytovat na fotce pošlete všechny obrázky na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz a nezapomeňte do předmětu zprávy uvést název týmu, za který akci dokládáte (je možné za A-tým i B-tým samostatně)

Fotbalový trénink je třeba uspořádat do 23. května 2021, přičemž požadované fotografie je třeba na uvedený e-mail odeslat nejpozději 24. května 2021.

Pokud splníte výše uvedená pravidla, přičteme Vašemu týmu do 31. května 2021 celkem 10 bodů za měsíční aktivitu!

K čemu tyto body můžete využít? Kromě toho, že díky nim zvýšíte své šance na dobré umístění v ročníkové soutěži, můžete si díky nim odemknout Katalog odměn. V něm naleznete plno zajímavých produktů. Přesvědčte se sami na https://www.kopemezafotbal.cz/kopemezafotbal/g-katalog.

Ostatní Aktuální soutěže