Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Květnová měsíční soutěž (18/19)

Řídíme se slovy jednoho z účastníků projektu Gambrinus Kopeme za fotbal – PIVA ZDARMA NENÍ NIKDY DOST! A tak pro tebe máme skvělou příležitost, jak jej získat zcela zdarma!

Víš o týmu, který není v projektu a hodily by se mu nové míče nebo pořádná dávka piva? Doporuč nám jej a získej voucher na 50l sud Gambrinus Nepasterizovaná 10 zdarma!

Abychom Ti odměnu mohli zaslat, je pro nás důležitá kompletní registrace nového týmu včetně jím dodaných dokladů za koupi 4 velkých sudů piva Gambrinus.

Jak se můžeš zúčastnit:

Napiš nám na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz název týmu, který se na Tvé doporučení registruje do projektu V momentě, kdy nový tým kompletně dokončí registraci a nahraje nám doklady za 4 velké sudy Gambrinus Nepasterizovaná 10, 11 nebo 12, obdržíš voucher na 50l desítku zdarma. Poslední možný den pro dokončení celého procesu je neděle 26. května 2019 Je to jednoduché, tak rozhoď sítě, shrábni odměnu a vychutnej si pivo zdarma!

Ostatní Aktuální soutěže