Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Prosincová měsíční soutěž (19/20)

Prosincová soutěž patřila opět k těm, které zaujaly velké množství týmů. Celkem se do ní zapojilo téměř 100 amatérských týmů, konkrétně 96!

Obdrželi jsme velké množství fotografií, ze kterých vyplývá, že kulturní život na vesnicích rozhodně nevymírá. Stále je plno z Vás, které si díky fotbalovým klubům užijí plno legrace, sejdou se se stejně naladěnými kamarády a známými a požádně si každé setkání užijou. Jen tak dál!


Poslední měsíční soutěž letošního kalendářního roku 2019 je zaměřena na podporu kulturního života ve vašich vesnicích a městech!

Uspořádej "dokopnou" tvého mančaftu v hospůdce ve fotbalovém areálu, pozvi na ni věrné fanoušky a kamarády a zakončete společně rok, jak se zdraví a patří! A zároveň i získej 10 bodů za měsíční aktivitu, které ti umožní vstup do Katalogu odměn! Jak na to?

zorganizuj vánoční či silvestrovskou fotbalovou oslavu ve fotbalovém areálu vyfoť se s celou partou, jak popíjíte pivo Gambrinus klubové vlajky, dresy či banner Kopeme za fotbal na ní jsou vítány pošli nám fotku na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz Na zaslání fotky máš čas do 10. ledna 2020! Dokaž nám, že kde se hraje, tam to žije!

Ostatní Aktuální soutěže