Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Listopadová měsíční soutěž (19/20)

Listopadová soutěž v projektu Kopeme za fotbal byla zaměřena na doporučení dosud nezapojených týmů. Pokud se administrátorům aktivních klubů podařilo zajistit nové kluby, obdrželi jak pivní odměnu, tak i sportovní vybavení v podobě míčů Puma Final 3 Tournament!

Celkem jsme takto odměnili 26 klubů, které od nás inkasovaly 78 balónů a téměř 800 litrů piva Gambrinus. Gratulujeme!


Byť je díky projektu Gambrinus Kopeme za fotbal podporováno již více než 950 amatérských týmů z celé České republiky, stále vidíme potenciál v dosud nezapojených týmech, kterým bychom chtěli nabídnout spolupráci. Rozhodli jsme se tak využít tvých kontaktů a přátelských vztahů s ostatními celky a nabídnout Ti oboustranné výhodnou spolupráci.

Zapoj se do listopadové měsíční soutěže, díky které můžeš získat fotbalové míče PUMA, body za měsíční aktivitu do celkové tabulky a pivní odměnu!

Pravidla soutěže jsou následující:

doporuč díky speciálnímu formuláři na www.kopemezafotbal.cz/kopemezafotbal/doporuc klub, který ještě není zapojený v projektu Kopeme za fotbal Co můžeš získat?

pokud se Tebou doporučený klub do projektu Kopeme za fotbal zaregistruje a nahraje následně do 10.12.2019 doklad o koupi alespoň 5 sudů piva Gambrinus Nepasterizovaná 10/11/12 přes svůj týmový profil, získáváš od nás 3x míč PUMA Final 3 Tournament a 30l sud piva Gambrinus Nepasterizovaná 10/12 1 administrátor může doporučit maximálně 5 dosud nezapojených klubů maximálně můžeš získat 10 míčů, tzn. při splnění podmínek u 5 klubů získáš 10x míč a 5 sudů Gambrinus za každý klub, který kompletně splní podmínky akce, získáváš 5 bodů za měsíční aktivitu, nejvíce však můžeš získat celkem bodů 10 Kompletní pravidla soutěže najdeš na https://www.kopemezafotbal.cz/kopemezafotbal/pravidla#doporuc.

V případě, že bys i přesto potřeboval dodatečné informace, obrať se na nás na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz

Ostatní Aktuální soutěže