Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Zdokumentuj dokopnou a získej body!

Další měsíční soutěž je tady! Opět se jedná o soutěž, kdy využijete vaše fotoaparáty nebo telefony, protože bude potřeba pečlivě zdokumentovat vaši dokopnou!

Princip soutěže je tedy velmi jednoduchý. Konec sezony je tady co nevidět, takže je jasné, že se blíží i čas dokopných. Vaším úkolem je tedy poslat fotodokumentaci vaší dokopné. Potěší nás jakékoliv fotografie z vašeho posezónního setkání, kde poteče pivo Gambrinus proudem, fantazii se meze nekladou, tak věříme, že se máme na co těšit.

Tyto fotografii nám poté pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a červen 2022 (příklad: FC Gambrinus, červen 2022). Spolu se zaslanými fotografiemi je pak nutností nahrát v měsíci červnu (1. – 21. 6. 2022) doklad za minimálně 2 zakoupené sudy piva Gambrinus. Fotografie můžete posílat nejpozději do úterý 21. června 2022. Po splnění těchto dvou podmínek vám poté 24. června 2022 přičteme celých 20 bodů!

Nezapomeňte také na to, že účast v této soutěži vás stále může nominovat také do velké jarní soutěže, ve které soutěžíme o skvělé ceny: https://www.kopemezafotbal.cz/clanek/exkluzivni-jarni-soutez-je-tady-vyhrat-muze-opravdu-kazdy

Těšíme se na vaše fotografie!

Kopeme za fotbal

Ostatní Aktuální soutěže