Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Říjnová měsíční soutěž je tady!

ŘÍJNOVÁ MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ (2021/2022)

Po Výkopné je tady další měsíční soutěž, tentokrát říjnová!

Máme pro vás příležitost k zisku 10 bodů za měsíční aktivitu!

Říjen je stále plný fotbalu, a tak jistě stále pilujete formu, tak abyste si do jarní části sezony odnesli co největší bodový zisk! K pilování formy je potřeba pořádný trénink, který je nejefektivnější v co největším počtu. Právě na trénink celého týmu je navázán bodový zisk pro zapojené týmy.

Jaká jsou podrobná pravidla soutěže?

uspořádejte ve vašem areálu fotbalový trénink pokud máte od nás sadu dresů Kopeme za fotbal, vezměte je na konci nebo začátku tréninku symbolicky na sebe a udělejte si v nich společnou fotku pokud jste v minulosti obdrželi banner Kopeme za fotbal, měl by se ideálně vyskytovat na fotce pokud budete mít na fotce cokoliv dalšího z Kopeme za fotbal, tak jedině dobře pošlete všechny pořízené fotky na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz a nezapomeňte do předmětu zprávy uvést název týmu, za který akci dokládáte (je možné za A-tým i B-tým samostatně)

Fotbalový trénink je třeba uspořádat do od 1. - 26. října 2021, přičemž požadované fotografie je třeba na uvedený e-mail odeslat nejpozději 27. října 2021.

Pokud splníte výše uvedená pravidla, přičteme Vašemu týmu do 31. října 2021 celkem 10 bodů za měsíční aktivitu!

K čemu tyto body můžete využít? Kromě toho, že díky nim zvýšíte své šance na dobré umístění v ročníkové soutěži, můžete si díky nim odemknout Katalog odměn. V něm naleznete plno zajímavých produktů. Přesvědčte se sami na https://www.kopemezafotbal.cz/kopemezafotbal/g-katalog.

Ostatní Aktuální soutěže