Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Dubnová soutěž s překvapením!

Zápasy v jarní části se nám již rozběhly, takže je čas na to, ukázat, jak máte připravenou kabinu před utkáním! Vyberte si jakýkoliv zápas během dubna, připravte kabinu pro váš tým a vše zdokumentujte.

Tyto fotografie nám poté pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a duben 2023 (příklad: FC Gambrinus, duben 2023).

Tuto soutěž znáte již z loňska, takže jsme se letos rozhodli, že ji lehce ozvláštníme! Pokud nám k fotkám přidáte i video, jak v kabině slavíte po vítězství (klasický oslavný pokřik), tak vám přidáme dalších 5 bodů navíc! Věříme, že tedy máte o motivaci postaráno (jak v motivaci vyhrát, tak v motivaci získat body navíc)! Vybraná videa pak uvidíte na sociálních sítích projektu.

Odměnou vám bude nejen pohled na krásně připravenou kabinu před utkáním, ale i body za měsíční aktivitu pro váš tým v ročníkové soutěži.

Spolu se zaslanými fotografiemi a případným videem je také třeba nahrát účtenku se dvěma zakoupenými sudy piva Gambrinus.

Jaká jsou podrobná pravidla soutěže?

Fotograficky zdokumentujte připravenou kabinu k utkání, fotografie pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a duben 2023 (příklad: FC Gambrinus, duben 2023). Pokud navíc připojíte i video z oslavy po vítězném utkání, získáte dalších 5 bodů navíc.

Zároveň s fotkami a videem nahrajte účtenku s minimálně dvěma zakoupenými sudy piva Gambrinus.

E-mail s fotografiemi a videem je třeba poslat nejpozději do 30. dubna 2023.

Pokud splníte výše uvedená pravidla, přičteme vašemu týmu do 6. května 2023 celkem 15 bodů za měsíční aktivitu. Pokud připojíte i video, získáte celkem 20 bodů za měsíční aktivitu.

K čemu tyto body můžete využít? Kromě toho, že díky nim zvýšíte své šance na dobré umístění v ročníkové soutěži, můžete si díky nim odemknout Katalog odměn. V něm naleznete plno zajímavých produktů. Přesvědčte se sami na https://www.kopemezafotbal.cz/katalog-odmen/vse!

Ostatní Aktuální soutěže