Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

První měsíční soutěž v novém roce 2023 je tady!

Letos jsme se rozhodli začít dříve a odstartovat vaše zimní přípravy už únorovou měsíční soutěží! V akci budou standardně vaše fotoaparáty nebo telefony, protože bude potřeba pečlivě zdokumentovat vaši zimní přípravu!

Věříme, že vaše týmy jsou v plné zátěži, takže pořídit foto nebo klidně i video z tréninku, soustředění, posilovny nebo závěrečné regenerace nebude žádný problém! J

Tyto fotografii nám poté pošlete na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cz, do předmětu zprávy uveďte název týmu a únor 2023 (příklad: FC Gambrinus, únor 2023). Spolu se zaslanými fotografiemi je pak nutností nahrát v období od 7. 2 do 28. 2. 2023 doklad za minimálně 2 zakoupené sudy piva Gambrinus. Fotografie můžete posílat nejpozději do úterý 28. 2. 2023

Po splnění těchto dvou podmínek vám poté do 3. března 2023 přičteme celých 10 bodů!

Věřte, že účast v této soutěži bude důležitým bodem pro další dění v jarní části sezony, protože už za týden pro vás chystáme další překvapení!

Těšíme se na vaše fotografie a účast v soutěži!

Tým Kopeme za fotbal

Ostatní Aktuální soutěže