Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Červnová měsíční soutěž (20/21)

Uspořádejte ve fotbalovém areálu oslavu! Prober na ní nejaktuálnější záležitosti týkající se vašeho týmu, případné posily kádru na další sezónu anebo se jen pobav nad pivem Gambrinus se svými spoluhráči a fanoušky, kteří dělají amatérský fotbal tím pravým prostředím, ve kterém se cítíme tak dobře.

Díky účasti v poslední měsíční soutěži tohoto ročníku projektu Kopeme za fotbal si navíc můžeš odemknout Katalog odměn, pokud se tak doposud nestalo, a vyměnit si získané body za zajímavé produkty či vouchery na pivo Gambrinus zdarma.

Podmínky červnové akce jsou následovné:

zorganizujte v klubové hospodě fotbalovou rozlučku, oslavu s kamarády či jakékoliv jiné posezení zdokumentujte fotkou či vícero fotkami tuto akci čím více klubových šál, vlajek, dresů či jiných klubových artefaktů na fotce bude, tím hezčí budete mít vzpomínku vyčepujte v rámci akce alespoň 2 velké sudy piva Gambrinus 10, 11 či 12; doklady za sudy nahrajte na týmový profil na webu www.kopemezafotbal.cz pošlete nám fotku na e-mail kopemezafotbal@gambrinus.cza uveďte do předmětu zprávy název Vašeho týmu Jakmile do 23.6.2021 splníte výše uvedené podmínky, získáte od nás pro své mančafty 10 bodů za měsíční aktivitu. Ty vám pomohou v bodování ročníkové soutěže dostat se o nějaké ty příčky výše. Neváhejte a zapojte se do červnové měsíční soutěže!

Ostatní Aktuální soutěže