Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

FK Duchcov radí ostatním klubům: Běžte do toho, je to super!

Celek z Teplicka, který nastupuje v krajské I. B třídě, totiž hraje čím dál prestižnější soutěž od Gambrinusu Kopeme za fotbal. A hraje ji velmi dobře.

„V projektu teď načítáme teprve druhý rok, upoutaly nás reklamy na internetu, řekli jsme si, že to zkusíme. Za předchozí sezonu jsme získali ve všemožných soutěžích celkem 55 tisíc korun. Máme díky tomu třeba novou pergolu, vylepšili jsme zázemí a rozhodně nemáme v plánu od Gambrinusu utíkat. Pokračujeme dál,“ říká Pavla Šlabjarová, funkcionářka Duchcova, která má projekt Kopeme za fotbal v klubu na starost.

„Víte, vše se dnes točí hlavně kolem mládeže, a je super, že i dospělí hráči mají konečně něco navíc. Spousta našich kluků byla překvapená, že nám najednou přibylo padesát tisíc. Teď využijeme slevu na nákup fotbalových věcí od Pumy. I kdybychom měli jakoukoliv výhodnou smlouvu, takovou slevu nám nikdo nedá,“ pokračuje Šlabjarová.

A co vzkazuje jiným klubům? „Běžte do toho, je to super! Nejde o nic těžkého, zapotřebí je snad jen trocha času.“

Ostatní Příběhy klubu