Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Warriors z Velkého Ořechova brali postup i hromadu cen

Začít kdykoliv se vyplatí. V rámci projektu Kopeme za fotbal se o tom přesvědčili ve fotbalovém klubu Warriors Velký Ořechov, který byl ve své premiérové sezoně více než úspěšný.

„Dosáhli jsme hned na několik zajímavých odměn a výhod, byla to nezapomenutelná sezona. Zapojit se do projektu nás motivovaly kladné reference již zúčastněných okolních klubů, chtěli jsme rovněž změnit dodavatele piva a také samozřejmě výhody spojené s možností získání odměn,“ upřesnil Jiří Maňásek, hrající člen výboru úspěšného klubu.

Díky tomu, že uplynulá sezona byla postupová, byli Ořechovští na špici nejen tabulky III. třídy OFS Zlín a tabulky kanonýrů, ale i v rámci projektu pivovaru Gambrinus.

„Na začátku jsme obdrželi sadu dresů, díky různým akcím několik sudů piva a za podzimní umístění jsme dostali možnost vytisknout pro naše hráče i fanoušky čepice s logem klubu + mini dresy,“ dívá se zpět hrající funkcionář nováčka okresního přeboru. V závěru sezony nakkonec Velký Ořechov obsadil v celé soutěži Kopeme za fotbal šesté místo a zajistili si tak třídenní tréninkový kemp.

„Využili jsme také grantový program a tam se nám podařilo získat téměř 40tisíc na opláštění venkovního posezení. Spolupráce se nám zatím velmi líbí,“ netají se Maňásek. Společně se spoluhráči během uplynulých pěti let dosáhl v létě na druhý postup.

„Tým zůstal v téměř shodném složení, kostra mužstva je velmi silná, v dobrém věku a hlavně kompletně z našich odchovanců. Díky tomu je vytvořena silná parta, která by ráda hrála v okresním přeboru do pátého místa,“ netají se úspěšný fotbalista Warriors. Kopeme za fotbal vřele doporučujeme, velmi nám zpříjemnil celou sezonu. Vlastně jsme hráli naši soutěž a i o další body do tabulky projektu, ze kterého budete vždy jen profitovat,“ dodal Jiří Maňásek.

Ostatní Příběhy klubu