Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

TJ Blatec byl odměněn financemi na renovaci zázemí!

V unikátním projektu pivovaru Gambrinus může na zajímavé ceny či finanční příspěvek na činnost dosáhnout každý.

„Jsme v projektu asi půl roku. A nemůžeme si ho vynachválit. Hned v prosinci se nám podařilo dostat ke grantu, kde jsme získali skoro 40 tisíc na renovaci sportoviště. Za tyto peníze se udělaly nové brankové konstrukce. Ty staré byly v Blatci od roku 1969, kdy se tady začal hrát fotbal!“ popisoval Radek Tihlář, jeden z hráčů, který je ovšem momentálně ve stavu zraněných.

Další ceny si Blatečtí vysoutěžili. V tabulce okresního přeboru to dotáhli v minulé sezoně na sedmé místo, úspěchy ale sčítali i v tabulce projektu, kde se počítají body za každé vítězství i gól na hřišti i za vytočené pivo.

„Víc bodů jsme určitě měli za odběr piva, než za výsledky na trávníku. V tom nám zdatně pomáhají naši fanoušci,“ usmíval se. „Jasnou výhodou pro nás je, že máme hospodu přímo na hřišti, kde se točí Gambrinus. Bez fanoušků bychom 250 bodů, což je za půl sezony maximum, určitě nenasbírali,“ mínil Tihlář.

Projekt Kopeme za fotbal nabízí unikátní zážitkové ceny. Dají se vyhrát cesty na evropské zápasy, třídenní kempy, návštěva profesionálního trenéra na tréninku, nebo zápasy proti prvoligovým týmům. Tak vysoko se však Blatec nedostal. V republice byl ve čtvrté desítce. Deset tisíc korun na klubové zázemí mu ale přišlo náramně vhod. Letité šatny leccos pamatují a úpravu už si zasloužily.

„Cena, na kterou jsme dosáhli, jsou pro nás a myslím si, že i pro každý klub, který je na naší úrovni, naprosto optimální. Každý finanční příspěvek na renovaci areálu je vítaný a hodí se. Kdybychom se umístili výše, tak by nám to jistě nevadilo a zážitek bychom si maximálně užili. Zápas se Sigmou nebo jiným prvoligovým týmem bychom si asi taky užili, ještě kdyby se třeba hrálo u nás. Ale s cenou, kterou jsme vyhráli jsme maximálně spokojení,“ dodal Tihlář „Určitě budeme pokračovat i v dalších letech, každému bych to doporučil. Stačí jen registrace zdarma a nestojí to skoro žádný čas,“ dodal blatecký marod.

Ostatní Příběhy klubu