Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Hrochův Týnec kope za fotbal. Vzorově!

Dejte více gólů a spláchněte žízeň „Gambáčem“. Zabijete dvě mouchy jednou ranou…

A za odměnu k vám přijedou renomovaní trenéři, či poměříte síly s nejlepšími českými celky.

Přesně touto cestou se vydali fotbalisté TJ Tatran Hrochův Týnec v projektu Kopeme za fotbal. Jsou tak aktivní, že se v ročníku 2017/2018 vyšvihli na pátou příčku v republice. Za pouhé tři roky!

„Motivace kluků je enormní. Hrát proti ligovým mančaftům a poslouchat rady trenérských kapacit, to se nepoštěstí každému na okresní úrovni. V tomto je projekt Kopeme za fotbal nejpřínosnější a také ojedinělý,“ pochvaluje si předseda klubu Leoš Kaplan.

Jenže Plzeňský pivovar, který produkuje pivo Gambrinus, nenechá hráče jen tak sedět se založenýma rukama. Jeho účastníci musejí plnit úkoly spadající do pivní a sportovní části projektu. Za odměnu mohou dostat lukrativní fotbalové ceny.

„Naše výsledky hovoří za vše. Vyhráváme, střílíme hodně branek. Po delší době jsme postoupili ze třetí třídy do okresního přeboru. Pořádáme akce, kde se točí pivo Gambrinus,“ objasňuje.

Za tři roky v projektu Kopeme za fotbal už toho stihl Tatran dost. Důkaz? Ukázková jednotka s trenéry Bohemians i Zbrojovky Brno a atraktivní duel v Mladé Boleslavi.

A přísun odměn pokračuje. „Nevím, jestli je to nějaká karma, ale Bohemka je náš osudový soupeř. Vloni u nás trénovali Martin Hašek s Daliborem Slezákem. Nedávno jsme slavili 95 let od první klubové zmínky a pogratulovat nám přijela stará garda Bohemians. Do třetice si teď kluci vybrali Bohemku jako odměnu v projektu,“ usmívá se předseda tolik úspěšného klubu.

Od pivovaru v Týnci nedostali pouze zážitkové ceny. „Dvakrát jsme obdrželi sele, dvacet sudů piva Gambrinus a také peníze na pořízení dresů,“ vypočítává Leoš Kaplan. Očividně jsou však v Týnci se svým dosavadním působením spokojení.

https://youtu.be/_0XCkW2itts

Ostatní Příběhy klubu