Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

SK Viktoria Lom, výherce 30 000,- Kč

Amatérský klub SK Viktoria Lom se do projektu Kopeme za fotbal dostal tak trochu oklikou. Funkcionáři a lidé s klubem spjatí o projektu slýchávali již déle, až loni na podzim se však odhodlali spojit s ním budoucnost, když ve svém okolí zaregistrovali soutěž o výhru 30.000,- Kč. V té cítil správce tamního areálu Martin Hejsek velkou šanci na úspěch. Již delší dobu totiž areál chátral, na rekonstrukci nebyly peníze.

Josef Lochner jako předseda Viktorie se svými přáteli a známými tedy nastartovali kroky vedoucí k získání co nejvyššího počtu doložených zakoupených piv Gambrinus, což bylo účelem soutěže. Jejich snaha byla odměněna – klub získal na rekonstrukci 30.000,- Kč, což je podstatná finanční injekce do jeho ročního rozpočtu. Díky ní byly rekonstruovány střídačky a tribuna.

V projektu hodlá třetí nejstarší klub Ústeckého kraje pokračovat. Postupně se zorientovali v pravidlech a soutěžích a doufají, že si zase jednou budou moci sáhnout na nějakou výhru. Martin Hejsek dodává: „Fotbal máme rádi a chceme vytvořit klukům důstojné a hezké prostředí. K tomu by nám pomohla i nová síť za bránu či lajnovačka“. Tak uvidíme, třeba se to Viktorii poštěstí.

https://youtu.be/jYKcI-7G-nU

Ostatní Příběhy klubu