Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Výprava z Horního Žďáru si zájezd na Herthu Berlín více než užila!

Členové amatérského týmu SK Horní Žďár celou minulou sezónu dělali, co mohli, aby se v projektové soutěži Kopeme za fotbal umístili co nejvýše. Nakonec se jim poštěstilo - body ve všech kategoriích jim do rukou "přihrály" zájezd na Bundesligu! V listopadu roku 2019 se tak vypravilo 20 kamarádů do německé metropole, aby shlédli zápas mezi Herthou Berlín a RB Lipsko.

Termín zápasu zrovna vyšel na oslavy pádu Berlínské zdi, a tak měl i kulturní přesah - přímo na trávníku si totiž klub připravil předzápasovou vložku v podobě vjezdu legendárního Trabantu na atletickou dráhu či pád "zdi" oddělující dvě mužstva na půlící čáře. Skoro 50 tisíc diváků pak sledovalo přestřelku Herthy a hostujícího Lipska. Na světelné tabuli po 90 minutách svítilo skóre 2:4!

Členové výpravy se shodli, že měl zápas vše - padalo hodně branek, návštěva vysoko přesahující české návštěvnické průměry (někdy i za celé soutěžní kolo), relativně dobré počasí.

Po utkání se výpravas přesunula do hotelu nacházejícího se v širším centru Berlína, někteří odpadli únavou, jiní se vydali ještě do víru města za zábavou. Ráno si své zážitky sdělili v luxusní restauraci u snídaně, než se odebrali na prohlídku centra města. Po ní již následoval odjezd zpět do vlasti.

Členové týmu SK Horní Žďár byli s výletem natolik spokojeni, že si vše zaznamenali i do klubové kroniky. V týdnu po příjezdu ještě děkovnou zprávou adresovali slova uznání a chvály vedení projektu za skvěle zorganizovanou akci, luxusní hotel či služby delegáta společnosti Czech Sport Travel.

Ať se klubu daří i nadále, a to nejen na hřišti!

Ostatní Příběhy klubu