Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Smíchov Plzeň na Bayernu Mnichov

Celoroční aktivita v ročníkové soutěži 2018/2019 se Smíchovákům více než vyplatila. Za to, že z několika set zapojených týmů skončili zrovna oni na prvním místě, mohli si zajet do Bavorks shlédnout utkání mezi Bayernem Mnichov a Bayerem Leverkusen! Hrazenou přitom měli dopravu, ubytování a vstupenky na utkání.

Celá skupina, jež byla namixována z řad hráčů a funkcionářů, byla také výrazně potěšena zajištěním pivního pitného režimu na celou cestu mezi Plzní a Mnichovem.

Po příjezdu na hotel se všichni členové výpravy ubytovali, aby se následně odebrali na prohlídku BMW Welt. Autosalon nejznámějšího bavorského výrobce aut samozřejmě nemohl jinak než nadchnout, možnost posadit se do drahého auta či na motorku neodmítne žádný muž. A pak už se jelo na stadion Bayernu Mnichov!

Vzhledem k zimnímu temrínu zápasu se stmívalo poměrně brzy, o to impozantnější se jevila Allianz Arena, domovský stadion Mnichova. Nasvícené opláštění budovy a všudypřítomní fanoušci dodávají místu téměř posvátný nádech, jaká to změna oproti české lize! Jako v případě zájezdu na Herthu Berlín, i tentokrát bylo k vidění vítězství hostujícího celku. Leverkusen uštědřil Lewandowskimu & spol. lekci z produktivity a bral tři body za výhru 4:2.

Další den si skupina naplánovala prohlídku muzea Bayernu Mnichov. A jak je vidět z obrázku výše, rozhodně se nenudila, stadion ze stavebnice přejmenovala na "Smíchov". I to vykresluje dobrou náladu, která po celou dobu zájezdu panovala. A my jsme rádi, že byla částečně způsobena i naším výherním zážitkem.

Ať se daří, Smíchováci!

Ostatní Příběhy klubu