Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Legendární SK Křičeň a její zážitky v Kopeme za fotbal

Řeč je o fotbalistech SK Křičeň, účastníka pardubického okresního přeboru. A od prvního roku spolužití nebyli pouhým členem do party fotbalových nadšenců. Slovo pasivita nemá v jejich slovníku co pohledávat. Pravidelně se umísťují v horních patrech celkového pořadí. V Pardubickém kraji či okrese patří k nejlepším.

„Projekt je super! Bez něho bychom si nikdy nepomohli nejen k finanční podpoře jen za to, že točíme při zápasech pivo Gambrinus, ale ani k tréninkům s ligovými kouči,“ vyzdvihuje Kopeme za fotbal předseda klubu Petr Hanzl.

Za ta léta působení v projektu už jeho „podřízení“ znají taktiku pražské Slavie, Liberce či Mladé Boleslavi. Přesně z těchto klubů zajeli do Křičeně na školení trenéři. „To bylo pro kluky asi to úplně nejvíc,“ odhaduje duše fotbalu v Křičeni.

Projekt s názvem Kopeme spolu za fotbal není jen sportovní záležitost. Zrcadlí se v něm i společenské události. Jako návštěvy ligových zápasů. Ale pozor z pozice V.I.P. hostů. „Vrcholem pro každého fotbalového fanouška je derby pražských S. Všichni jsme byli nadšeni, že jsme mohli sledovat tento velký zápas na stadionu. Stejně jako v ostatních klubech jsou i v tom našem zastoupeny oba tábory. O to bylo derby vyhecovanější,“ vrací se do minulosti Hanzl. Projekt kromě sportovních a společenských odměn přináší i finanční odměny. „Za získané body můžeme získat zdarma sudy Gambrinus, které prodáme a utrženou částku vložíme do klubu. Byly roky, že to dělalo i 20 000 Kč za sezonu. A za uplynulou sezonu máme nárok na peníze, které poslouží na zlepšení našeho zázemí,“ pochvaluje si předseda předního celku v projektu i v okresním přeboru. A jelikož s jídlem roste chuť, tak i v letošní sezoně bude usilovat o nějaký ten bonus...

Co už jim projekt Gambrinus Kopeme za fotbal dal:

  • pivní sudy zdarma – cca v hodnotě 50 000 Kč občerstvení na dokopnou – čtyřikrát sele na rožeň a dvacet pivních sudů finanční podpora na zlepšení zázemí – 4000 a 6000 Kč, tedy 10000 kč za uplynulou sezonu návštěva ligového zápasu Jablonec vs. Plzeň (před čytřmi roky) – lístky zdarma pro pětadvacet lidí, jaro 2016 – VIP návštěva zápasu Sparta – Slavia pro třicet lidí, prohlídka stadionu na Letné i jeho zázemí, navíc raut v hodnotě 7000 Kč, stejnou cenu, tedy VIP návštěvu ligového stadionu mají ještě nárok dvakrát čerpat, vybrali si návštěvu Bohemians a Liberce, oba zájezdy plánují na letošní podzim jednotky s ligovými trenéry: jaro 2016 – Slavia Praha, trenér Dušan Uhrin ml., podzim 2016 – Slovan Liberec, trenér Jindřich Trpišovský, 2017 – FK Mladá Boleslav, trenér Martin Svědík přátelské utkání s ligovým týmem: podzim 2017 – FC Hradec Králové, v Křičeni dresy projektu – dvě sady, * míče Puma – deset kusů a další.

Ostatní Příběhy klubu