Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

SK Rváčov se rve o odměny. A úspěšně!

Na začátku geniálních rozhodnutí bývá myšlenka. V případě fotbalistů SK Rváčov to ale byl obyčejný e-mail. Pošta s nabídkou zapojit se do projektu Gambrinus Kopeme za fotbal.

"Splňovali jsme všechny podmínky. Věřili jsme, že můžeme být úspěšní, a tak jsme se přihlásili. Hlavní je pro nás jednoduchá administrativa projektu," popisuje námluvy rváčský předseda Aleš Meloun.

Sebedůvěra jeho "ovečkám" nechybí. Hned od začátku se Rváčov zařadil mezi nejlepší týmy východních Čech. "Chceme být nejlepší tým z Chrudimska," nezastírá Meloun, a zdůrazňuje rivalitu v rámci okresu.

"Ceny za umístění jsou opravdu lákavé. Podívat se na zajímavé utkání na evropské scéně či v naší lize, mít možnost zažít vedení tréninku známým trenérem, připadně na svém hřišti přivítat mužstvo osobností, to vše je pro nás silnou motivací," zasní se předseda Rváčova.

"Pivní část je důležitou součástí projektu. V naší registrované hospodě točíme pivo Gambrinus. Doklady o nákupu sudů pak nahráváme na týmový profil a dostáváme za ně body," vysvětluje.

Už teď se Rváčovu účast v projektu vyplácí. "Vedle materiálního přínosu, kdy jsme za přihlášku dostali sadu dresů a odměny ve formě sudů piva Gambrinus, se účastníme i všech vypsaných dílčích soutěží. Takto se nám podařilo vyhrát mikiny, rozlišovací dresy či další sudy," vypočítává.

Rváčov se může těšit i na tréninkovou jednotku s koučem Fotbalové asociace, který je navštíví přímo v jejich areálu. Tuto cenu obdrželi za svou aktivitu v rámci minulého ročníku.

Na závěr Aleš Meloun dodává: "Jedná se o projektu, který opravdově a bez přílišného papírování pomáhá klubům na nejnižší úrovni fotbalu. Kvitujeme také bezproblémovou a vstřícnou komunikaci."

Ostatní Příběhy klubu