Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Horní Lhota na horních příčkách projektu Kopeme za fotbal

A za odměnu k vám přijedou renomovaní trenéři, či poměříte síly s nejlepšími českými celky. Přesně touto cestou se vydali fotbalisté SK Horní Lhota, účastníci zlínské IV. třídy OFS Zlín.

„Z projektu Kopeme za fotbal, které v klubu všechny baví, máme hlavně výhody. V neposlední řadě různou formou přináší do našeho rozpočtu zajímavý balík peněz,“ přiznává Rostislav Polách, donedávna hrající předseda klubu ze Zlínska, který byl po podzimní části v tabulce čtvrtý, na dohled od vedoucí příčky.

„Cíl máme již padesát let jasný – postup. Už několikrát nám těsně unikl, ale nevzdáváme se,“ směje se šéf. Již šestou sezonu bojují v Horní Lhotě nejen se soky v rámci nejnižší soutěže v regionu, ale i kluby napříč republikou o hodnotné ceny a pěnivý mok.

„Pivo máme my i fanoušci rádi. Využíváme každé akce, navíc když z toho máme prospěch. A to nejen materiální,“ směje se šéf kopané v Horní Lhotě. Ve skladě již naleznete dvě sady dresů s logem a nespočet míčů, které si vyhráli. Ještě větší radost ale měli z návštěv ligových klubů Brna, Zlína, Slovácka či naposledy MFK Karviná. Zde před rokem viděli zápas domácích s pražskou Spartou.

„Vyhráli jsme si třicet VIP lístků s občerstvením, setkání s hráči ale i prohlídkou zázemí. A to karvinské, na novém stadionu nabitém novými technologiemi, bylo úchvatné. Zcela opačné od toho zlínského, kde na nás před třemi lety místy padala omítka a koukaly padesát let staré vypínače,“ má stále v živé paměti Polách. „Jsou to místa, kde se normální fanoušek nedostane, byl to opravdu skvělý zážitek.“

Také v této sezoně mají v projektu Kopeme za fotbal nejvyšší ambice. „Naposledy jsme si vyhráli grant ve výši čtyřiceti tisíc korun na vybavení hřiště či bufetu. Všechny nás to baví a jsme aktivní. Rozhodnutí vstupu do projektu rozhodně nelitujeme. Ba naopak,“ dodal s úsměvem šéf fotbalu v Horní Lhotě Rostislav Polách.

Ostatní Příběhy klubu