Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

V Nevšové si fotbalový projekt užívají plnými doušky

Jsou věrní a hraví. A to se jim vyplácí. Fotbalový klub TJ Sokol Nevšová, který v létě oslavil postup do nejvyšší krajské soutěže, se v projektu pivovaru Gambrinus Kopeme za fotbal angažuje od jeho založení, za což byl již několikrát odměněn.

„Vysoutěžili jsme si dvě sady dresů, míče, za umístění a odběry piva i tekutou rezavou odměnu,“ s úsměvem počítá předsedkyně fotbalu v Nešvové Ivana Urbanová.

„Jelikož se nám v poslední době dařilo a nejvíce bodů jsme získali ve sportovní části, potěšili nás jak dresy, tak i ostatní odměny. Těžko specifikovat, která z cen měla pro nás největší přínos,“ krčí rameny šéfka klubu.

Přestože se v Nevšové v projektu realizují již několik let, stále mají velkou motivaci být aktivní. „Je to prestižní a kvalitně propracovaná soutěž. Jste odměňování jak za sportovní, tak pivní část. Lákalo nás umístění a s tím spojené bonusy, jelikož v dnešní době je velice těžké získat jakoukoliv podporu pro sport,“ potvrdila Urbanová.

Jednou z hlavních cen předcházejícího ročníku byl přátelský duel s některým z ligových klubů či trénink s realizačními štáby klubů. „Tak daleko jsme se ještě nikdy nedostali, až nyní. Díky měsíční výhře náš tým mohl absolvovat u nás v Nevšové trénink s ligovým trenérem Baníku Ostrava Bohumilem Pánikem,“ neskrývá nadšení členů klubu Urbanová.

„V projektu Kopeme za fotbal není co ztratit, za svou aktivitu můžete jen získat,“ doplnila funkcionářka Nevšové.

Ostatní Příběhy klubu