Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

FK Hýskov si zajel na Bayern Mnichov!

V pořadí třetí výhra v podobě zájezdu na fotbalovou soutěž evropské elitní ligy se uskutečnila ve velmi milém kolektivu FK Hýskov, který se umístil na třetím místě v celkovém pořadí ročníku 2018/2019 projektu Gambrinus Kopeme za fotbal.

Zájezdový autobus se tentokrát vydal do vesničky nedaleko Berouna, do Hýskova. Účastníci zájezdu byli v čase plánovaného odjezdu poslušně na značkách a i když bylo deset hodin dopoledne, stihli se před cestou posilnit vychlazeným Gambrinusem. Cesta do Mnichova utekla rychleji než voda a chlapci z Hýskova si ji zpříjemnili vyprávěné zábavných historek i plechovkami piva Gambrinus, které pro ně byla připraveny. Protože se cesta kvůli neplánovaným pauzám na WC mírně protáhla, ihned po ubytování v hotelu Aparthotel Adagio Access München City Olympiapark jsme se vydali mnichovským metrem na stadion domácího týmu Bayern Mnichov – Allianz arény. Jak je aréna všem známá, i v den naší návštěvy se postupně rozsvěcovala do červených barev. Chvíli před výkopem už zářila sytě červenou barvou. Allianz arena se postupně zaplňovala a my jsme neváhali a ochutnali místní pivo, klasický německý bratwurst a preclíky.

Atmosféra byla v obou kotlích úžasná. Oba tábory spustily své chorály ještě před začátkem zápasu, a tak hráči vybíhali na hřiště se skvělým zvukovým doprovodem. Hodnotit průběh zápasu asi není hlavní účel tohoto článku, a proto se jen zmíníme, že výsledek 5:0 velmi potěšil domácí fanoušky, a dokonce za stavu 4:0 vymýšleli i nové pokřiky – název klubu Schalke 04 se tak stal i pokřikem fanoušků Bayernu.

Druhý den se chlapci z Hýskova podívali do krásného Olympijského parku, prohlédli si muzeum BMW a naskočili do autobusu, který je odvezl zpět do jejich sídel v Hýskově. Na závěr článku chceme poděkovat všem zúčastněným, kteří se podíleli na bezproblémovém chodu zájezdu a také chceme zmínit účastníka zájezdu Pištu, který nám celý zájezd zpříjemnil svým hlasitým zpěvem 😊

FK Hýskov, děkujeme a přejeme další krásné zážitky s Gambrinus Kopeme za fotbal!

Ostatní Příběhy klubu