Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

TJ SOKOL MYSLÍV a jejich cesta za novou pergolou

TJ Sokol Myslív se v přechozím soutěžním ročníku fotbalového projektu Gambrinus Kopeme za fotbal dočkal významné finanční pomoci – díky své aktivitě v projektu získal jeho garanta 30.000,- Kč, za což mohl zrealizovat výstavbu pergoly pro týmovou hospodu!

Jak se vlastně malý klub z klatovského okresu, hrající poslední, IV. třídu, k takové odměně dostal? Klíčem k úspěchu byla aktivita ve speciální projektové soutěži, jak ostatně konkretizuje i Martin Moravec, předseda samotného klubu.

„Kamarádi a lidé z vesnice nám dokládali účtenky za nákup piva, my jsme za to obdrželi body v soutěži. Umístili jsme se na prvních 3 příčkách zajišťujících tuto odměnu, za což jsme moc rádi.“

Sekretář klubu Jiří Moravec pak dodává: „Společnosti Gambrinus bychom chtěli tímto ještě jednou poděkovat! Pergolu jsme stavěli svépomocí, s kamarády, trvalo nám to tři víkendy.

TJ Sokol Myslív je ale aktivní i v jiných částech projektu. Pravidelně se také účastní akce 4+1, která funguje v šesti měsících za sezónu. „Doložíme v jednom měsíci nákup 4 sudů, za což obdržíme následně poukaz na 1 sud zdarma, který pak vytočíme u nás na hřišti v hospodě,“ říká Martin Moravec.

Za dvouleté působení si klub přišel i na jiné odměny – při vstupu klub obdržel pět míčů, což velmi ocenil, neboť menší kluby si nemohou finančně rozhodně vyskakovat.

Michal Maršík, správce areálu, vidí v projektu také samá pozitiva. Je to dle jeho názoru motivace pro hráče i fanoušky navíc. Ostatním klubům by, i přes zvýšenou konkurenci pro jeho oddíl, také rozhodně doporučil.

https://youtu.be/jYKcI-7G-nU

Ostatní Příběhy klubu