Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Projekt Kopeme za fotbal Sokol Puklice hodně baví

Zahrát si proti Slavii nebo Spartě, zatrénovat si pod vedením ligového kouče, nebo v rámci utkání s Plzní navštívit pivovar. Tak to je jen malý výčet toho, co si užili fotbalisté Puklic díky projektu Kopeme za fotbal.

Soutěž od Gambrinusu zaměřená na fotbalové kluby z okresních soutěží se Puklicím líbila hned od začátku. „Výzvy máme rádi, takže když nám přišel na začátku e-mail, že něco takového startuje, neváhali jsme se přihlásit,“ říká předseda klubu TJ Sokol Puklice Kamil Prchal. „Registrace není těžká, doporučuji to všem,“ doplňuje. A udělali dobře, protože od té doby už byly díky Kopeme za fotbal na osmnácti senzačních akcích! Vděčí za to nejen své fotbalové šikovnosti a dobrým výsledkům, ale také aktivitě mimo trávník. „Musí se doložit, že se na fotbalových zápasech a akcích pořádaných klubem točí pivo. Je to o výsledcích, vstřelených brankách, musí se vyhrávat. Je potřeba snažit se na všech frontách. Určitě to nějaký čas zabere, ale přesvědčili jsme se o tom, že se to vyplatí,“ reaguje Kamil Prchal.

V roce 2013 byly Puklice dokonce vyhlášeny nejlepším amatérským klubem ročníkové soutěže projektu! „Bylo to slavnostní vyhlášení v Praze na Žofíně v rámci Galavečera Grassroots, bylo příjemné si vyslechnout, že jste nejlepší v republice,“ potěšilo předsedu klubu z Jihlavska.

Zážitků ale bylo mnohem víc. Dvakrát to byla VIP návštěva derby pražských S. „Byli jsme rozdělení na dva tábory,“ usmívá se Prchal nad tím, jak jedna část fandila Slavii, druhá Spartě. „Jednou to byla remíza, podruhé vyhrála Sparta, takže spokojenější byli Sparťani,“ vzpomíná. „A skvělý zážitek byl, když jsme si na Letné zahráli proti Spartě, která byla v kompletní sestavě. Vlastně ve všech zápasech nastoupily prvoligové týmy v těch nejlepších sestavách,“ reaguje Kamil Prchal.

https://youtu.be/I5e3oXvAf3Y

Ostatní Příběhy klubu