Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

„Sršni“ kopou za fotbal. Za 8 let vyhráli spoustu cen i zážitků

O co v tomto projektu ve stručnosti jde? Týmy nejnižších fotbalových tříd po celé republice sbírají sportovní a pivní body, čímž mezi sebou soutěží o věcné a zážitkové ceny. Více informací o projektu najdete na webových stránkách www.kopemezafotbal.cz.

Béčko kratonožských „sršňů“ se do KZF zapojilo hned v jeho úvodu, zhruba před osmi lety. Od té doby hráči i funkcionáři v klubu pilně soutěží na obou scénách, za což si hned několikrát mohli vychutnat odměnu od Gambrinusu.

„Za tu dobu jsme toho vyhráli už spoustu. Měli jsme možnost absolvovat tréninky vedené prvoligovými trenéry, dorazili k nám Leoš Kalvoda, Jindřich Trpišovský či Jozef Weber. To byl pro nás obrovský zážitek a zároveň zkušenost. Získali jsme také pivní sudy, občerstvení či finanční příspěvky. Navštívili jsme už i prvoligové utkání,“ pochvaluje si Jiří Štěpánek, předseda klubu FK Kratonohy.

„Je to výborný projekt, určitě budeme pokračovat. Lákalo by nás třeba utkání proti ligovému týmu,“ přeje si Štěpánek.

Ostatní Příběhy klubu